dilluns, 27 de febrer del 2012

L'ESCOLA NRITYALAYA

  Als afores de la ciutat de Guwahati, han trobat una petita escola. La mestra, la Kakoli Pathak, té 25 anys. És una ballarina de força prestigi que viatja per tot el seu país fent actuacions amb els millors ballarins de l’Índia. Ella i la seva família acullen els nanos els dissabtes i diumenges a casa seva i els donen classes. L’escola es diu Nrityalaya (Nrity, vol dir dansa i Alaya, vol dir casa) per tant podríem traduir el nom de l’escola com a “La casa de la dansa”.
  Ja sabeu com és el Quim, així que el primer que se li ha acudit és posar en contacte aquesta escola, amb l’escola Puigsoler. Ho ha proposat a la mestra i tant ella, com els nanos, com les seves famílies hi han estat ben encantats amb la idea. Ens han proposat fer:
-       Practicar l’anglès com a mitjà de comunicació.
-       Conèixer músiques, instruments i balls d’un i altre país.
-       Intercanviar dibuixos.
-       Fer representacions de teatre amb mímica perquè ens puguem entendre sense les limitacions dels idiomes.
-       Conèixer per aprendre a respectar i valorar les diferències, deixant de banda els prejudicis que, sovint, ens allunyen de les persones.
  Amb el permís de les seves famílies, ens han enviat les fotografies de les 11 nenes i el nen que assisteixen a l’escola Nrityalaya. Aquí teniu, doncs, els vostres nous amics. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada